• Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, etaj 3, Iași, Romania
  • +40-746.936.969
  • [email protected]
In Activități,Agendă,Articole Pro Vita,Noutăți Pro Vita

Campania umanitară de Paște

Săptămâna aceasta se desfășoară o amplă campanie umanitară cu prilejul sărbătorilor pascale.

Vom ajuta în total 75 de familii și 600 de copii. Beneficiarii sunt înscriși în Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sfântul Stelian.

Pachetele oferite conțin alimente necesare pentru masa de Paște, dulciuri, haine și jucării, produse de igienă și de curățenie, astfel încât fiecare familie să se poată pregăti pentru Învierea Domnului așa cum se cuvine.

„Timp de 6 zile voluntarii noștri vor parcurge sute kilometri în Protopopiatele Săveni, Darabani, Botoșani, Roznov, Iași 1, Iași 2 și Iași 3 pentru a aduce în cât mai multe familii bucuria Învierii. Încercăm asftel să punem bazele unei frumoase tradiții, aceea de a fi alături de familiile cu mai mult de opt copii din Arhiepiscopia noastră în preajma a două mari sărbători: Nașterea și Învierea Domnului. Dacă la Crăciun am ajutat 75 de familii din zona Dorohoi, Piatra Neamț, Pașcani și puțin din Iași, acum am încercat să ne concentrăm pe cealaltă jumătate din familiile înscrise în Program, aflate în zonele pe care le-am menționat deja.” Otilia Palade, referent al Departamentului Pro Vita.

Săptămâna viitoare vom publica poze, impresiile voluntarilor și ale familiilor, și rezultatele complete ale campaniei.

Până atunci, ne puteți urmări pe pagina de facebook: Pro Vita Iași.