• Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, etaj 3, Iași, Romania
  • +40-746.936.969
  • [email protected]
In Activități,Agendă,Articole Pro Vita,Departamentul Pro Vita,Noutăți Pro Vita

Cum a fost de Ziua femeii și a mamei…

Salutare! A fost o experiență grozavă. Una benefică atât pentru doamnele care au primit micile cadouri, cât și pentru voluntarii noștri.

Am avut bucuria să întâlnim persoane  care s-au emoționat  atât de tare atunci când au citit mesajele  motivaționale, încât au izbucnit în plâns. Cine știe ce taine, răni sau bucurii ascunde un oarecare suflet pe care îl întâlnim pe stradă.

Am avut iarăși bucuria să vedem că suntem o echipă minunată. Am avut oportunitatea să răspândim momente de bucurie, de surpriză, de sensibilitate. Am simțit că a fost o activitate care, cumva, ne-a unit. Bucuria unește oamenii!

Am dori să punem câteva mesaje motivaționale, din cele folosite ieri, astfel încât să se bucure și cei pe care nu i-am întâlnit:

„Atunci când ești mamă, nu ești cu adevărat niciodată singură în gândurile tale. O mamă trebuie să gândească întotdeauna de două ori, o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei.” (Sophia Loren)

„Căci liman este femeia și cea mai puternică doftorie de veselie” (Sf. Ioan Gură de Aur)

„…femeia este ca un corăbier încercat, prin înțelepciunea ei potolește furtuna din sufletul bărbatului, iar prin priceperea ei îi ușurează mult viața” (Sf. Ioan Gură de Aur)

„Mama a fost prima mea întâlnire cu un înger.” (Neale Donald Walsch)

„Nu nașterea de copil face pe o femeie mamă, că asta se datorează firii, ci creșterea copiilor o face pe femeie mamă.” (Sf. Ioan Gură de Aur)

„O mamă e acea persoană care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită de nimeni” (Cardinal Mermillod)

Puteți vizualiza mai multe poze AICI.