• Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, etaj 3, Iași, Romania
  • +40-746.936.969
  • [email protected]

Știri Pro Vita

Știri Pro Vita este o producție marca Pro Vita Iași prin care dorim să diseminăm informații esențiale care privesc viața și protejarea ei.

Momentan, publicul nostru țintă este reprezentat în mod direct de către locuitorii orașului Iași, iar în mod indirect de către orice persoană interesată de subiectele și problemele pro vita.

Dorința noastră este ca acest produs media să grupeze și să promoveze anumite materiale informaționale care să trateze subiecte ce pot influența societatea în care trăim (avort, familia, contracepție, forme noi ale familiei etc.). Deseori ne aflăm în situația nedorită în care astfel subiecte nu sunt dezbătute aproape deloc de societatea civilă la nivel local, regional sau național, deși sunt extrem de importante pentru dezvoltarea armonioasă a oamenilor și a societății.

Ce conține „Știri Pro Vita”?

Conținutul informațional este realizat de voluntarii Pro Vita Iași și este alcătuit din: imagini sau materiale scrise bine documentate, preluate de pe site-urile de pro life naționale și internaționale, texte de specialitate traduse din limba engleză, franceză și germană, producții proprii (editoriale, articole de opinii, rubrica Întrebări și răspunsuri) realizate în colaborare cu diferiți parteneri și oameni de specialitate.

Dacă doriți să susțineți acest proiect sau dacă doriți pur și simplu să aflați mai multe informații, vă punem la dispoziție datele noastre de contact:

Dragoș Bălinișteanu
Tel: +40-753.427.368
E-mail: [email protected]
Adresă: Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, etajul 3, Iași (deasupra Librăriei Doxologia)
Facebook: www.facebook.com/ProVitaIasi

Puteți susține Știri Pro Vita prin implicarea activă în redactarea sau livrarea  materialelor sau puteți face donații în contul nostru:
Mitropolia Moldovei și Bucovinei – Departament Pro Vita
CIF: 5334656
Cod IBAN: RO08CECEIS1030RON1014342
CEC Bank, sucursala Iași

Logo_CPI

Dragoș Bălinișteanu

Referent - Centrul de Prevenț...

Puteți descărca de mai jos numerele apărute până acum: