• Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, etaj 3, Iași, Romania
  • +40-746.936.969
  • [email protected]
In Articole Pro Vita,Centrul Praesidio,Departamentul Pro Vita,Noutăți Pro Vita,Prevenție și Informare

Toți avem o mamă

A fi studentă înseamnă – pentru un număr foarte mare de tinere – să locuieşti la cămin.

Însă viaţa de cămin, deşi savurată de alţii, mie, vă spun sincer, nu mi-a adus aşa de mulţi prieteni. Nici participarea la celebrele petreceri studențești nu m-a apropiat în vreun fel mai special de alte persoane.

Poate așa e firea mea. Mă regăsesc în cu totul alte lucuri. Ce-i drept, uneori mă simt singură sau mult prea îngrijorată de cursurile de la facultate. Atunci realizez că am nevoie de o voce caldă, cunoscută; sau măcăr de o persoană căreia să-i spun problemele, gândurile, nesiguranțele mele. De obicei o sun pe mama. Slavă Domnului că o am pe mama! Ea mă înţelege cel mai bine. Știe să mă aline, să mă sfătuiască în toate problemele. De la cele mai simple, la cel mai complicate.

Știu că sunt multe fete care fie nu au o mamă, fie nu au o relație prea bună cu ea. Dacă cineva simte, însă, nevoia să vorbească, să-și spună of-ul sau dacă se confruntă cu o problemă legată de vreo sarcină neașteptată, să știți că există un tel verde unde puteți găsi sfat, ajutor și îndrumare: Telefonul Vieții 0800 800 116.

Advertorial realizat de Benedic Andreea, studentă la Comunicare și Relații Publice-UAIC, în cadrul programului de practică desfășurat la Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.