• Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, etaj 3, Iași, Romania
  • +40-746.936.969
  • [email protected]
In Activități,Agendă,Articole Pro Vita,Buletin Pro Vita,Departamentul Pro Vita,Noutăți Pro Vita,Prevenție și Informare

Vine toamna cu noutăți

Astăzi, odată cu începutul de toamnă, echipa Departamentului Pro Vita a lucrat pe marginea Campaniei De Ce? un proiect de informare și dialog desfășurat de Centrul de Prevenție și Informare din cadrul departamentului nostru.

Pe scurt, toată echipa s-a adunat la Colegiul Sfântul Nicolae (unde am beneficiat de buna găzduire a prietenilor noștri) și ne-am pus pe reanalizat conținutul prezentărilor astfel încât să fie cât mai complete și complexe, adaptate tinerilor liceeni și studenți.

Pentru cei care nu știu, Campania De ce? se desfășoară de câțiva ani și are până acum peste 5000 de elevi din județul Iași care au beneficiat de geniul colegului nostru părintele Dragoș Bălinișteanu (responsabil-șef de acest proiect).

Campania este, în fapt, un instrument de prevenție în ceea ce privește avortul și își propune să pună tinerii pe gânduri și întrebări legate de persona lor, de aspirații, decizii, acțiuni și consecințe, viața înainte de căsătorie etc. Mai precis, încercăm să le spunem tinerilor că autocontrolul este cea mai bună metodă contraceptivă. Oricum, mai multe detalii puteți citi aici .

Vom menționa și restul echipei, ca să nu se supere: Sorina Hîngănescu, Raluca Zota și șotul ei Ionuț Zota, Cosmin Brînză.

P.S. Cu această mică știre, sperăm să reînviem acest blog și să fim mult mai prezenți în mediul online.